Neem je vaak je werk mee naar huis, of wordt je werk beïnvloed door de situatie thuis. Vind je het moeilijk om tegen je leidinggevende te zeggen dat jouw avonden en de weekenden van jou zijn. Of ben je zelf een leidinggevende die van zijn of haar medewerkers verwacht dat ze dag en nacht paraat zijn. Merk je dat het werk je gaat tegenstaan of heb je regelmatig conflicten met je partner omdat je altijd aan het werk bent. Voel je jezelf onmisbaar of weet je dat je onmisbaar bent.

Voor we starten met een coaching traject hebben we altijd een kosteloos en vrijblijvend, kennismakingsgesprek. Wanneer er een klik is, volgt een traject dat uit 6 gesprekken bestaat. In overleg kunnen we besluiten daar nog 2-3 gesprekken aan vast te plakken.

Het doel is dat je na dit coaching traject hebt geleerd je grenzen aan te geven, weet wat echt van belang is en wat kan wachten tot een ander moment. Je hebt de tools gekregen om de balans tussen werk en privé te herstellen en te bewaken. En je zult zien dat daardoor de kwaliteit van je werk omhoog gaat en dat je thuissituatie niet meer een probleem is, maar een bron van inspiratie.