Loopbaantraining

Als er één moment is om na te denken over de toekomst, is het nu.  Als samenleving staan we nu al ruim één jaar in de pauzestand en de toekomst is erg onzeker. Veel deskundigen kondigen een grote ontslaggolf aan. Maar ook wanneer je niet direct gevaar loopt, is het goed om na te denken over een volgende stap. Uiteindelijk is er maar één persoon die kan bepalen waar je naar toe gaat…en dat ben jijzelf!

Loopbaancoaching

Het afgelopen jaar heb ik veel mensen individueel gecoacht. Dat leverde, behalve prachtige gesprekken, ook mooie nieuwe kansen en banen op. De toekomst kan je dus echt zelf beïnvloeden wanneer je echt goed nadenkt. Ik stel de vragen en de jij geeft de antwoorden. In het eerste jaar van Coelman Coaching hebben inmiddels ruim 15 mensen een andere bestemming of baan gevonden. Deze zoektocht duurt vaak een aantal weken of maanden. Het is goed om de tijd te nemen voor een belangrijke keuze in je loopbaan, maar je moet ook wel de tijd hebben. Soms moet het sneller!

Snelkookpan

Het kan ook sneller. Sterker nog, het kan in één dag. Dat is wel een dag van heel hard werken. Moe maar voldaan, is een passende term voor veel van de ex-cursisten. In één intensieve dag help ik je met het in kaart brengen van je ervaring, expertise, vaardigheden, talenten en kernkwaliteiten. Daarnaast krijg je inzicht in je belangrijkste waarden en je grenzen en verwachtingen. En samen met andere mensen die in dezelfde fase zitten heb je veel interactie. Van elkaar leren en elkaar soms kritische vragen stellen, levert nog meer inzicht op. Deze training is een loopbaan-snelkookpan.

Voor € 495,=

Aanbieding

Allemaal leuk een aardig…maar wat kost het, en wat krijg je? Om met het laatste te beginnen:

  • Een loopbaantraining van één dag (8 uur)

  • Een persoonlijk loopbaan-werkboek

  • Een advies over de vorm en inhoud van je CV

  • Een gratis persoonlijk coaching gesprek na afloop

  • Korting op de twee coachigsgesprekken daarna (€75,- ipv €95,-)

Inschrijven